Supervrouwelijk in bruidsschoenen met hoge hak

Met een paar hoge hakken onder je trouwjurk zie je er meteen supervrouwelijk uit. High heels maken je benen eindeloos lang. En je silhouet slank, wat voor veel bruiden een aangenaam bijkomend voordeel is. Zo ben je nog meer het stralende middelpunt van je trouwdag!

Trouwschoenen hoge hak

TSJARI trouwschoenen – fiarucci – noralie– bruidsschoenen high heels

TSJARI trouwschoenen Fiarucci Noralie

Bij TSJARI tref je een groot assortiment aan bruidsschoenen met hoge hak in alle kleuren, hoogtes en breedtes. Van blokhak tot naaldhak. Zo vind je altijd het perfecte paar in een hakhoogte waarbij jij je op je gemak voelt.

Bruidsschoenen high heels

TSJARI trouwschoenen pump benjamin-adams-charlize

TSJARI trouwschoenen pump Benjamin Adams Charlize

Misschien ben jij al gewend om op hoge hakken te lopen en gaat jouw hart sneller kloppen van killer heels. Merken als Rainbow en Pink bruidsschoenen hebben modellen met een duizelingwekkende hoge hak van 10 cm of meer, zoals een sexy high heel met een peeptoe, met of zonder strass. Of wat denk je een mooie hoge hak van Benjamin Adams? Door de grote hoeveelheid strassteentjes zie jij er met deze ivoren peeptoe stralend uit!

Bruidsschoenen hoge hak

TSJARI bruidsschoenen hoge hak Rainbow Jerney

TSJARI bruidsschoenen hoge hak Rainbow Jerney

Welke bruidsschoenen het beste bij jou passen, is naast jouw persoonlijke wensen ook afhankelijk van de lengte van jouw trouwjurk. Met het aanschaffen van de schoenen is rekening gehouden met de lengte van de jurk. Bruiden met een lange jurk kunnen niet zomaar hun trouwschoenen met hoge hak ’s avonds verruilen voor sneakers of ballerina’s.

Trouwschoenen met hoge hak

TSJARI trouwschoenen Pink Tamara

TSJARI trouwschoenen Pink Tamara

Ook je trouwlocatie speelt een rol bij de keuze van je schoenen. Trouw je op het strand of ga je foto’s maken in het bos, dan is het belangrijk om hiermee rekening te houden. Op hakken lopen kun je leren. Hoe vaker je ze aan hebt, hoe makkelijker het wordt. Begin in elk geval op tijd met het inlopen van je trouwschoenen.

Trouwschoenen plateau

TSJARI bruidsschoenen hoge hak Fiarucci Ingrid

TSJARI bruidsschoenen hoge hak Fiarucci Ingrid

De meeste modellen bruidsschoen met hoge hak hebben een kleine plateauzool, die het lopen comfortabeler maakt. Met een paar gelkussentjes in de schoenen, bij de drogist te koop als party feet, loop je nóg lekkerder. Laat je dus niet afschrikken als jouw voorkeur uitgaat naar een charmante hoge hak.

Bruidsschoenen hoge hak

Ben jij nog op zoek naar jouw perfecte paar bruidsschoenen? In onze webshop kun je 24/7 rondkijken. Je bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Haagweg 393 in Breda. Klik hier voor het maken van een afspraak!