De mooiste bruidsschoenen met lage hak

De meeste Nederlandse vrouwen blijken praktisch ingesteld: trouwschoenen moeten lekker zitten. Je loopt en staat er immers een hele dag op. Tijdens je receptie wil je geen zere voeten. En ’s avonds wil je schitteren tijdens de eerste dans met je kersverse echtgenoot. Zonder blaren dansen tot in de kleine uurtjes op je eigen trouwfeest. Dat wil toch iedereen?

Bruidsschoenen lage hak

 TSJARI bruidsschoenen platte hak Rainbow Elenor

TSJARI bruidsschoenen platte hak Rainbow Elenor

Bij TSJARI bieden we een ruime keuze aan elegante trouwschoenen met een lage hak. Zo bieden Rainbow en Pink verschillende modellen trouwschoenen met een hak tot 3,5 cm, met of zonder een sierlijk bandje of open teen. Een peeptoe trouwschoen is een goede keuze bij een lange jurk, omdat de open neus je benen langer doet lijken.

Bruidsschoenen sleehak

TSJARI bruidsschoenen sleehak Fiarucci Spring

TSJARI bruidsschoenen sleehak Fiarucci Spring

Trouwschoenen met een hak van 4 of 5 centimeter staan vaak oogverblindend mooi. En de meeste bruiden kunnen er prima mee uit de voeten. Op trouwschoenen met een blokhak stap je comfortabel het huwelijk in. En bruidsschoenen met een sleehak zien er niet alleen fraai uit, maar lopen ook zeker heerlijk.

Bruidsschoenen ballerina

TSJARI bruidsschoenen ballerina Pink Glint

TSJARI bruidsschoenen ballerina Pink Glint

Voor vrouwen die echt platte trouwschoenen willen, zijn er ballerina’s met verschillende versieringen. Ballerina’s met glitter laten je stralen op de dansvloer. Ze zijn bijzonder én comfortabel.

Trouwschoenen sneakers

TSJARI trouwschoenen - fiarucci - nena - trouwschoenen sneaker

TSJARI trouwschoenen Fiarucci Nena

Trouwen op je sneakers is tegenwoordig helemaal hip! Hardlopers in dit soort bruidsschoenen zijn de modellen Nena of Day van Fiarucci. Ook bruidsmeisjes kunnen natuurlijk bij ons terecht voor schattige sneakers met bloemen of een prachtige glitterschoen!

Bruidsschoenen lage hak

Heerlijk shoppen bij TSJARI kan 24/7 in onze webshop! Daar kun je bruidsschoenen selecteren op hakhoogte, merk of prijsklasse. Wil je jouw perfecte schoenen liever komen passen? Of wil je er een gezellig dagje uit van maken? In onze sfeervolle winkel begeleiden wij je stap voor stap naar het perfecte paar trouwschoenen. Maak vrijblijvend een afspraak via 076 – 5224252. Of mail naar info@trouwschoenen.com.