TSJARI trouwschoenen outlet

In onze trouwschoenen outlet tref je het hele jaar door een mooi aanbod van kwalitatief hoogwaardige schoenen. Dit zijn stijlvolle trouw- en bruidsschoenen uit een vorige collectie en show- en pasmodellen tegen een mooie prijs.

Trouwschoenen outlet

TSJARI trouwschoenen outlet Pedro Garcia Bella

TSJARI trouwschoenen outlet Pedro Garcia Bella

Een bruiloft kun je net zo duur maken als je zelf wilt. Ook voor bruidsparen die niet teveel geld kunnen of willen uitgeven aan hun trouwschoenen is er keuze genoeg. Of de voorkeur nu uitgaat naar trouwschoenen in ivoor of juist in een kleur. Bij TSJARI is er voor iedereen wat wils!

Outlet trouwschoenen

TSJARI trouwschoenen outlet Linea Raffaelli

TSJARI trouwschoenen outlet Linea Raffaelli

De outletafdeling is ook te vinden in onze webshop, zodat je je trouwschoenen online kunt kopen. Online bestelde trouwschoenen worden gratis thuisbezorgd, dus je kunt zorgeloos kopen en thuis passen. Niet goed, geld terug. Wij vullen de outlet regelmatig aan met nieuwe trouwschoenen voor dames en heren. Je krijgt dezelfde service en kwaliteit, maar dan voor een lagere prijs. Zo is onze collectie voor iedereen betaalbaar.

Trouwschoenen laten verven

Sommige trouwschoenen, bijvoorbeeld leren pumps, zul je makkelijker ook na je huwelijksdag kunnen dragen. Bruidsschoenen die gemaakt zijn van zijde, kun je in alle kleuren laten verven. Overweeg eens om juist ná je trouwdag je trouwschoenen te laten verven in je lievelingskleur. Zo krijgen ze een tweede leven en draag je je bruidsschoenen straks bij een mooie feestjurk. Dan is de investering ook minder groot.

Tsjari Breda - trouwschoenen laten verven

Bruidsschoenen outlet

Zie jij jouw ideale trouwschoenen er niet bij staan in onze trouwschoenen outlet? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. We zijn bereikbaar via 076 – 5224252 of info@trouwschoenen.com. Je bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Haagweg 393 in Breda. Tot snel bij TSJARI!