Luxe trouwschoenen van Benjamin Adams

Bruiden die van stijl en glitter houden zijn dol op de collectie van Benjamin Adams. De luxe bruidsschoenen van Benjamin Adams zijn vakkundig met de handgemaakt van Italiaans Duchess zijdesatijn. De prachtige details van Swarovski maken het geheel af! 

Trouwschoenen Benjamin Adams

TSJARI Trouwschoenen Benjamin Adams Catherine dames ivoor

TSJARI trouwschoenen Benjamin Adams Catherine

Model Catherine van Benjamin Adams is een ivoorkleurige, zijdesatijnen peeptoe met strassteentjes. De hak is 8,5 cm. Goed nieuws voor de liefhebbers: er is ook een prachtige, bijpassende tas verkrijgbaar!

Trouwschoenen ivoor dames

TSJARI trouwschoenen Benjamin Adams pump charlize

TSJARI trouwschoenen pump Benjamin Adams Charlize

Met de trouwschoenen Charlize schitter je als Assepoester op het bal! Deze opvallende ivoorkleurige, zijdesatijnen peeptoe is volledig belegd met strassteentjes. Deze flonkerende bruidsschoenen hebben een plateauzool en een hak van 11 centimeter. Met Charlize zul je stralend naar het altaar lopen. Gaga lijkt op Charlize. Dit model heeft een lagere hak en een dichte teen. Clutch Jolie is een bijpassende tas, ingelegd met strassteentjes.

Bruidssandaal

Masie is een sierlijke, leren sandaal met een zool van kunststof. Op de buitenlaag van zijde zijn Swarovski versieringen aangebracht.

Caity is een elegante peeptoe met een leren binnenzool. Op de buitenlaag van zijde is kant verwerkt. Een andere mogelijkheid is Chloe. Deze zijdesatijnen peeptoe heeft een hakhoogte van 9,5 centimeter en een mooie versiering aan de achterkant.

Trouwschoenen laten verven

De satijnen en zijdesatijnen collecties van Benjamin Adams kunnen worden gekleurd. Dit geldt tevens voor de tasjes van deze merken. Enkele modellen kunnen niet gekleurd worden.Ook schoenen die reeds gedragen zijn kunnen wij in de meeste gevallen kleuren. Kijk hier voor meer informatie over trouwschoenen laten verven.

Trouwschoenen Benjamin Adams

Nieuwsgierig geworden naar onze uitgebreide collectie bruidsschoenen van Benjamin Adams? Neem een kijkje in onze webshop of kom ze eens in het echt bekijken in onze winkel aan de Haagweg 393 in Breda. Maak vrijblijvend een afspraak via tel. 076 – 5224252 of mail naar info@trouwschoenen.com. Je bent meer dan welkom!