TSJARI, de nummer 1 in trouwschoenen!

Heb je jouw droomjurk gevonden? Dan kun je op zoek naar het perfecte paar trouwschoenen! Als enige speciaalzaak in trouwschoenen kiezen veel dames uit Nederland en België voor TSJARI. Bruidsschoenen met een lage hak, hoge hak, met of zonder enkelbandje, met een fraaie versiering of met glitter. Bij TSJARI kom je jouw droompaar zeker tegen!

‘Ik help jou de juiste keuze maken’

Tsjari trouwschoenen - Gulhan van den Boogaard Eigenaresse Gülhan: ‘Trouwschoenen kopen is een belangrijk onderdeel van je bruiloft. Die koop je niet zomaar. Ze moeten helemaal aansluiten bij jouw smaak en trouwjurk. Ook met de locatie dien je rekening te houden. Ik help jou graag op weg om de juiste keuze te maken, zodat je stralend jouw mooiste dag tegemoet gaat.’

Een gezellig dagje uit

‘Veel bruiden maken van het kopen van trouwschoenen een bijzonder dagje uit, zeker als je gezellig samen met je moeder en schoonmoeder of je beste vriendin gaat shoppen’, vervolgt Gülhan. ‘Onze sfeervolle winkel is gevestigd Princenhage in het Bourgondische Breda. De leukste winkels tref je bij ons in de buurt. Zo kun je bij ons om de hoek ook trouwringen of een bruidstaart kopen. Maak er een memorabele dag van en kijk je ogen uit naar al die verschillende modellen, kleuren en maten trouwschoenen. En vind samen jouw perfect passende ‘glazen muiltje’ voor een sprookjesachtig mooie trouwdag!’

Tsjari trouwschoen en bruidsschoenen Breda

Trouwschoenen dames

TSJARI biedt het grootste assortiment trouwschoenen voor dames in vele maten. Op zoek naar trouwschoenen in maat 35 of 43? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast de standaardmaten kunnen ook bruiden met smalle of juist brede voeten bij ons terecht.

Met hoge of platte hak

TSJARI trouwschoenen – rainbow – tracey – trouwschoenen met blokhak

TSJARI trouwschoenen – Rainbow Tracey

Bij een hippe jurk past een trendy trouwschoen, bijvoorbeeld uit de collectie van het merk Pink of misschien zelfs trouwsneakers, terwijl bij een ‘prinsessenjurk’ een klassieker model hoort van een merk als Rainbow. En een gewaagde jurk vraagt om een bruidsschoen met hoge hak. Bij TSJARI tref je de grootste collectie bruidsschoenen met een hoge, platte of kleine hak!

Pasvorm

Natuurlijk is de pasvorm van je trouwschoenen heel belangrijk. Je loopt en staat er immers de hele dag op. En ’s avonds wil je natuurlijk de show stelen op de dansvloer. Bruidsschoenen moeten daarom eigenlijk meteen comfortabel zitten. Ze moeten vooral niet te strak zitten, want je voeten zwellen in de loop van de dag altijd iets op.

Trouwschoenen verven

De kleur van je trouwschoenen moet perfect passen bij de kleur van je jurk. Met een foto van jouw droomjurk en een stof van de staal, gaan wij voor jou op zoek naar de juiste match! Ga je liever voor trouwschoenen in een opvallende kleur, zoals paars, vuurrood of aqua blauw? Bij ons kunnen veel modellen kunnen in een grote diversiteit aan kleuren worden geverfd.

Trouwschoenen online kopen

In onze webshop kun je 24/7 heerlijk shoppen. Uiteraard ben je ook meer dan welkom in onze winkel aan de Haagweg 393 in Breda. Klik hier voor het maken van een afspraak.