De mooiste trouwschoenen voor heren!

Het mag dan lijken alsof alle ogen tijdens de trouwdag op jouw mooie bruid gericht zijn, ook jij mag gezien worden! Zeker met de stijlvolle trouwschoenen die verkrijgbaar zijn bij TSJARI. Twee kleuren, unieke prints, lak: bijna alles is mogelijk. TSJARI biedt mooie schoenen in alle prijsklassen en maten, onder meer van de merken Mr. Fiarucci en Paulo Bellini.

Croco- of slangenprint

Trouwschoenen heren mr-fiarucci-julian-blue-crocoSchoenen maken de man! Je kunt kiezen voor een trouwschoen in krokodillenprint, die verkrijgbaar zijn in zwart, bruin, cognac, zilver en blauw. Of val op met zwart-witte stappers of een schoen in slangenprint. Ook de bruidegom met een meer klassieke smaak heeft volop keus bij Tsjari. Voor heren zijn er mooie trouwschoenen in blauw, grijs, cognac, bruin, ivoor, zwart en meer!

 

 

 

Trouwschoenen heren ivoor

Trouwschoenen heren ivoor mr-fiarucci-william-ivory-800TSJARI is een van de weinige verkooppunten in Nederland waar heren terecht kunnen voor trouwschoenen in ivoor. Er is er een heel scala modellen verkrijgbaar in wit, off-white of ivoorwit. De grootste collectie ivoorkleurige schoenen vind je bij ons! In de fraaie winkel aan de Haagweg in Breda kun je samen met Gülhan, je ouders en/of je beste vrienden kijken welke trouwschoen het beste past bij je trouwpak. En welke het lekkerste zitten. Want ook als je een brede voet hebt, zijn er veel comfortabele trouwschoenen bij TSJARI te vinden!

 

Trouwschoenen heren online

Trouwschoenen heren mr-fiarucci-mike-black-white-800Mannen die liever online winkelen, kunnen met een paar muisklikken de mooiste modellen bestellen. Die worden vervolgens gratis thuisbezorgd. Een bijpassende riem maakt je outfit helemaal af. Zo zet je bij TSJARI de eerste stap naar een geslaagde trouwdag!

 

Contact trouwschoenen heren

Onze trouwschoenen worden vervaardigd van de beste materialen. Daardoor weten ook veel zakenmannen de weg naar TSJARI te vinden! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een maatwerkadvies of kom gezellig langs in onze winkel aan de Haagweg 393 in Breda. Je bent meer dan welkom! Tot snel bij TSJARI!