‘Mijn zoektocht naar stijlvolle trouwschoenen met een lage hak’

Joyce van Poppel was op zoek naar een mooi paar trouwschoenen met een lage hak. ‘TSJARI is een bekende winkel in Princenhage. Ik heb dan ook al vaker een blik geworpen in de prachtige etalage. Voor ‘mijn’ perfecte paar trouwschoenen wist ik zeker dat ik bij TSJARI moest zijn!’

Maatwerk

‘TSJARI levert maatwerk. En dat merk je aan alles. Gülhan vertelt heel gepassioneerd over haar vak. Alleen daarom zou je al een bezoek brengen aan de winkel. Ze luistert écht naar je en weet alles te vertellen over de mooiste kleuren, modellen en accessoires. Bij TSJARI worden jouw wensen vertaald naar een prachtig paar schoenen.’

Joyce van Poppel - TSJARI bruidsschoenen Breda

Trouwschoenen lage hak

‘Qua lengte ben ik 1.82. Daarnaast sta en loop je op zo’n dag veel. Pijnlijke voeten wilde ik graag voorkomen. De keuze was dan ook snel gemaakt: stijlvolle trouwschoenen met een lage hak! Ook op het gebied van trouwschoenen met een lage hak zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Een goede keuze maken kan dan lastig zijn. Gülhan hielp mij de schoenen te vinden die perfect bij mijn trouwjurk pasten.’

‘Ik ben erg tevreden’

‘Wat ik ook zo fijn vond aan TSJARI is dat je na de bruiloft kunt rekenen op een goed advies, zoals het reinigen van de schoenen en het eventueel laten kleuren. Ik ben erg tevreden over TSJARI en zal alle toekomstige bruiden en bruidegoms in mijn omgeving dan ook zeker doorverwijzen naar Gülhan!’