Trouwschoenen laten verven

Bij TSJARI bieden we een ruime keuze aan trouwschoenen in allerlei maten, modellen en kleuren: van blauw of zilver tot rood, roze of paars. Mocht jouw kleur er toch niet bij zitten, dan kun je bij ons je trouwschoenen ook laten verven.

Tsjari Breda - trouwschoenen laten verven

Trouwschoenen laten verven

Wil je je schoenen na je trouwdag een tweede leven geven? Laat ze bij ons verven in de kleur van je favoriete feestjurk en je kunt ze vaker dragen. Trouwschoenen verven is een vak apart, een precisie klus die je met een gerust hart aan ons kunt overlaten!

Trouwschoenen laten kleuren

Gülhan: ‘Trouwschoenen verven is een delicaat werkje. In onze kleurstudio kleuren we je bruidsschoenen met de hand. Het kleurrecept komt druppel voor druppel tot stand, net zolang tot de gewenste kleur bereikt is. Daarna worden de trouwschoenen gedroogd in de droogkamer. Hoe donkerder de kleur moet worden, hoe langer het duurt. Daarna spuiten we de geverfde bruidsschoenen in met een waterafstotende spray. De levertijd van de bruidsschoenen die we verven, is 3 tot 5 weken. Neem gerust contact met mij op als je je trouwschoenen wilt laten kleuren.’

Tsjari Breda - trouwschoenen laten verven

Trouwschoenen kleuren

We kunnen je trouwschoenen verven in alle kleuren van de regenboog. Hiervoor hebben we slechts een klein stukje stof (een staal van 5 centimeter is genoeg) van je trouwjurk of ander materiaal van je nodig als kleurvoorbeeld. De satijnen en zijdesatijnen collecties van Rainbow, Rainbow couture, Pink en Benjamin Adams kunnen in iedere tint worden gekleurd. Dat geldt ook voor de tasjes van deze merken.

Materialen

Schoenen die al gedragen zijn kunnen wij in de meeste gevallen kleuren. Vaak zijn dan echter alleen hele donkere kleuren aan te raden, omdat de gebruikte kleurstof transparant is. Bij schoenen die reeds gedragen zijn, is het risico van het kleuren voor de klant. Gekleurde schoenen zijn kleurvast maar niet watervast. Wees dus altijd voorzichtig met vocht. Enkele modellen kunnen vanwege de gebruikte materialen niet gekleurd worden.

Trouwschoenen laten verven

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons via tel. 076 – 5224252 of mail naar info@trouwschoenen.com. Wil je voorbeelden van geverfde bruidsschoenen bekijken? Je bent van harte welkom in onze winkel aan de Haagweg 393 in Breda!